Forfatter

Lars Horsbøl

Lars er Co-founder og CEO af data platformen, Resights, og podcast vært på Ejendomsinvestoren og Fremtidsfabrikken. I 2020 startede Lars og Mikkel Duif Resights, og har siden vækstet forretningen til mere end 40 medarbejdere og hjælper dagligt mere end 900 selskaber med at foretage grundig due diligence, spare tid og træffe datadrevne beslutninger.

Lars er dybt engageret i ejendomsbranchen og er vært på Ejendomsinvestoren hvor han interviewer aktører i ejendomsbranchen. Derudover er han medejer af Domuspro og ProfSyn

Artikler af forfatteren:

ORDBOG

Læsetid: 3 min.

Friværdi er et økonomisk term, der refererer til den værdi, som en ejendom har fratrukket dens samlede restgæld – læs mere her!

ORDBOG

Læsetid: 3 min.

Afkastkrav er det afkast, du som investor acceptere at få fra din investering, det kan eksempelvis være i en aktie, alternativ investering eller ejendom.

ORDBOG

Læsetid: 1 min.

En indflytningsrapport beskriver ejendommens tilstand ved lejers indflytning og er vigtig for at dokumentere skader og slid. Rapporten bliver udarbejdet umiddelbart efter et indflytningssyn.

ORDBOG

Læsetid: 4 min.

En ejendomsdatarapport er en rapport, der indeholder alle relevante oplysninger om en ejendom – læs mere her!

ORDBOG

Læsetid: 3 min.

Markedsleje refererer til den husleje, som er fastsat af dig som udlejer i tilfælde, hvor boligen ikke er omfattet af lejeloven eller boligreguleringsloven – læs mere her!

ORDBOG

Læsetid: 3 min.

Gældsfaktor (også kaldt gældsgrad) er en betegnelse for din samlede gæld sammenlignet med din husstands årlige bruttoindkomst – læs mere her!

Prøv Resights gratis

Opret din egen prøveadgang og se, hvordan du kan få glæde af Resights helt uden binding