Dine muligheder for
investering i vækst

Uanset funktion eller størrelse, så er der en løsning til alle.
1 bruger brugere
Pro
DKK pr. bruger/år
DKK/år

Kort
Nyd godt af Danmarks største samling af kortlag og se alt fra fredninger, forureninger, ejerforhold, miljø og landbrug med mere og undgå ærgerlige overraskelser.
Udforsk
Filtrer landets ejendomme og virksomheder efter en lang række kriterier til placering, økonomi med videre. Find nye kunder til forretningen og udsøg investerings- og referenceejendomme.
Undersøg
Find alt fra ejerforhold og vurderinger til servitutter og hæftelser på enhver ejendom og spar uanede mængder tid på due diligence.
Portefølje
Bliv forberedt til forhandlinger ved at undersøge personer og virksomheder. Se ejerskabstræer, komplette ejendomsporteføljer, den finansielle udvikling på tværs af selskaber og meget mere.
Handelsagent
Opret dine egne handelsagenter og modtag besked ved tinglyste handler af dine foretrukne ejendomme
Følg
Overvåg markedet ved at følge enhver person, virksomhed eller ejendom og modtag helt automatisk notifikationer om nyheder og ændringer.
Support
Gør brug af vores chat og få hjælp på under 2 minutter – mandag til søndag, fra morgen til aften.
Account Manager
Få din dedikerede kontaktperson, så du altid har adgang til rådgivning og hjælp, uanset om det gælder spørgsmål, sparring på dine forretningsgange eller en generel gennemgang af platformen.
Avanceret udtræk
Træk data helt ned på enhedsniveau og få det komplette overblik over udbuddet i et område.
Transaktionsdata
Tilgå landets mest omfattende transaktionsdatabase med både tinglyste ejendomshandler og de skjulte selskabstransaktioner, som vores algoritme finder.

*Alle priser er ex. moms

Prøv gratis

Opret din egen prøveadgang og se, hvordan du kan få glæde af Resights helt uden binding

Book demo
Har du lyst til at blive kontaktet? Så skriv dine kontaktoplysninger ind til højre og fortæl hvad det drejer sig om i emnefeltet – så kontakter vi dig inden længe. Hvis du sidder inde med spørgsmål eller gode idéer til systemet, er du som altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktoplysninger.

Du kan også book en demo via vores bookingsystem