Forfatter

Sebastian Brixius

  • Partner hos IVB
  • Master i skat, LL.M.
  • Cand.merc.(jur.) med speciale i Corporate Finance
  • HA(jur.)-skat
 

Sebastian Brixius driver sammen med sine 2 partnere, Mille Venning og Alexander Ibsen, virksomheden IVB som rådgiver om skat, fast ejendom, forældrekøb, regnskab og investering. Sebastian Brixius er uddannet erhvervsjurist fra Aarhus Universitet, hvor hans fokusområde var Corporate Finance, Financial Accounting & Taxation. I 2015 blev Sebastian kåret til Årets Erhvervsjurastuderende af advokatfirmaet DLA Piper (Aarhus).

Sebastians speciale er rådgivning inden for skatteretten, og efter færdiggørelsen af sin erhvervsjuridiske kandidateksamen, har Sebastian færdiggjort en skattejuridisk masteruddannelse som overbygning sideløbende med sit arbejde.

Sebastian Brixius har de seneste år arbejdet intenst med skatterådgivning af særligt private i relation til deres indtægtsgivende erhverv samt formuer og investeringer.
Sebastian finder sin arbejdsglæde i at yde personlig og nærværende rådgivning til sine klienter i tæt samarbejde med dygtige kolleger og samarbejdspartnere.

Du kan læse mere om IVB og Sebastians rådgivning på IVB’s hjemmeside

Billede af Sebastian Brixius

Artikler af forfatteren:

EJENDOMSINVESTERING

Læsetid: 6 min.

Ved udlejning af ejendom er det essentielt at have styr på hvilke regler, din lejeindtægt beskattes ud fra.
Læs med i dette indlæg, hvor vi overordnet beskriver de regler, du beskattes efter, når du har lejeindtægter.

05. December, 2023

EJENDOMSINVESTERING

Læsetid: 6 min.

Markedsleje, også kaldet “fri leje” eller “fri markedsleje”, er en måde at fastsætte husleje på, hvor lejens størrelse alene afgøres af aftalen mellem lejer og udlejer.

24. August. 2023

Prøv Resights gratis

Opret din egen prøveadgang og se, hvordan du kan få glæde af Resights helt uden binding