Forfatter

Mille Venning

Partner og køberrådgiver v. IVB 

  • Uddannet ejendomsmægler og køberrådgiver
  • BSc in Financial Management & Services

     

Mille Venning driver sammen med sine 2 partnere, Sebastian Brixius og Alexander Ibsen, virksomheden IVB som rådgiver om skat, fast ejendom, forældrekøb, regnskab og investering.

Mille Venning er oprindeligt uddannet ejendomsmægler og har i mere end 10 år arbejdet som ejendomsmægler i indre København. Herfra har hun bred erfaring indenfor ejendomsbranchen og har bl.a. arbejdet med salg, kommissionering, udlejning af ejerlejligheder, lejeret og salg af projektejendomme.

Til dagligt beskæftiger Mille Venning sig primært som køberrådgiver, hvor hun hver dag rådgiver privatkunder og mindre ejendomsinvestorer i køb og udlejning af fast ejendom – herunder forhandling med sælger, den juridiske sagsbehandling samt tinglysning af skøde, fastsættelse af husleje mv.
Milles spidskompetencer er projektsalg og udlejning, med stor indsigt i lejeretlige forhold. Derudover har Mille gennemført køberrådgiveruddannelsen hos Dansk Ejendomsmæglerforening. 

Du kan læse mere om IVB og Milles rådgivning på IVB’s hjemmeside

Artikler af forfatteren:

EJENDOMSINVESTERING

Læsetid: 9 min.

Huslejen er din indtægt som udlejer, og det er derfor vigtigt, at den fastsættes korrekt. I dette indlæg dykker vi ned i de regler, der i 2023 er gældende for fastsættelsen af husleje.

EJENDOMSINVESTERING

Læsetid: 5 min.

Guide til ophævelse og opsigelse ad lejemål, templates, eksempler og andet.

EJENDOMSINVESTERING

Læsetid: 6 min.

Omkostningsbestemt husleje refererer til en lejeaftale, hvor lejen baseres på ejendommens faktiske driftsomkostninger sammen med ejendommens afkastkrav.

Prøv Resights gratis

Opret din egen prøveadgang og se, hvordan du kan få glæde af Resights helt uden binding