Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Viborg Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Viborg kommune er beliggende i Region Midtjylland og består i dag af 96.679 indbyggere fordelt på 1408,9 km², det giver en befolkningstæthed på 69. Sammenligner man befolkningstallet med situationen for 10 år siden, bor der i dag 3.181 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 3,40%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 21% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 79% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Zoomer man ind på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at relativt få bor i kommunens byer, da Viborg Kommune har en urbaniseringsgrad på 80%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I relation til dette består 56% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 16% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 168.569 kr. I forlængelse af dette er grundpromillen på 0,024% mens kommuneskatten er 25,50% og kirkeskatten 1,02%. I gennemsnit betaler en borger i kommunen 182.217 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 28,1% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 20,4 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er lavere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,6%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?