Forfatter

Jeppe Duus Olesen

Jeppe Duus Olesen er uddannet ved Copenhagen Business School i Erhvervsøkonomi og Projektledelse. Han arbejder til daglig med udvikling af investeringsejendomme på Sjælland i forskellige konstellationer og har sit professionelle virke i et ejendomsselskab, hvor han er lead på at opsøge, købe, finansiere, udvikle og udleje ejendomme.

Gennem de seneste par år har Jeppe opbygget en portefølje af udlejningsejendomme i forskellige partnerskaber. Vedsiden af sine egne investeringer rådgiver Jeppe ejendomsinvestorer med ejendomsinvesterings analyser, som er fundamentet for deres investeringsstrategi. Dertil hjælper han med alt fra besigtigelse af ejendomme til forhandling og dialog med banker, sælger, advokat mv.

Du kan læse mere om Jeppe’s rådgivning på www.spirejendomme.dk eller følge med i igangværende ejendomsprojekter på Instagram.

Artikler af forfatteren:

EJENDOMSINVESTERING

Læsetid: 10 min.

Jeppe Duus gennemgår i dette indlæg en af sine ejendomsinvesteringer, som var en brugerejendom, han konverterede fra erhverv til bolig.

EJENDOMSINVESTERING

Læsetid: 14 min.

I denne artikel kan du læse om alle facetter af ejendomsinvestering. Indlægget dækker alt fra valg af ejendom og strategier, til generel drift og fastsættelse af husleje.

Prøv Resights gratis

Opret din egen prøveadgang og se, hvordan du kan få glæde af Resights helt uden binding