Dine muligheder for
investering i vækst

Uanset funktion eller størrelse, så er der en løsning til alle.
1 bruger brugere
Pro
DKK pr. bruger/år
DKK/år
Kort
Nyd godt af Danmarks største samling af kortlag og se alt fra fredninger, bebyggelsesprocent, forureninger, ejerforhold, planer med mere, så du undgår ærgerlige overraskelser.
Udforsk
Filtrer landets ejendomme, virksomheder og boliger til salg efter en lang række kriterier til placering, økonomi med videre. Find nye kunder til forretningen og udsøg investerings- og referenceejendomme.
Undersøg
Find alt fra ejerforhold og vurderinger til servitutter og hæftelser på enhver ejendom og spar uanede mængder tid på due diligence.
Portefølje
Bliv forberedt til forhandlinger ved at undersøge personer og virksomheder. Se ejerskabstræer, komplette ejendomsporteføljer, den finansielle udvikling på tværs af selskaber og meget mere.
Handels- og udbudsagent
Opret dine egne definerede udbuds- og handelsagenter, så du modtager besked når der sker nye handler eller ejendomme kommer til salg.
Følg
Overvåg markedet ved at følge enhver person, virksomhed eller ejendom og modtag automatisk notifikationer om nyheder og ændringer.
Account Manager og support
Få din dedikerede kontaktperson, så du altid har adgang til rådgivning og hjælp, uanset om det gælder spørgsmål, sparring på dine forretningsgange eller en generel gennemgang af platformen. Kontakt os telefonisk mandag til søndag eller brug chatten, hvor vi svarer i gennemsnit på 23 sekunder. Derudover, kan du gøre brug af vores chat og få hjælp på under 2 minutter – mandag til søndag, fra morgen til aften.
Brevflet
Send personlige og automatiserede breve til alle virksomheder og ejendomsejere, som et alternativt til digital markedsføring, hvor konkurrencen er høj. Med et velskrevet brev, ved I at jeres budskab når frem og bliver læst.
Lejedata*
Med modulet får du adgang til Danmarks største database af konkret lejestatistik (135.000 observationer), så du kan finde referencer helt ned på den enkelte adresse. Kræver du indberetter egne lejedata, for at få adgang til modulet.
Insights
DKK pr. bruger/år
DKK/år
Alt det samme som Pro Plus
Analyser
Modulet kombinerer data på ejendomme, erhverv og befolkning, så du kan visualisere præcis den type indsigt, som understøtter jeres beslutningsproces. Hvor er der fx. positiv befolkningstilvækst, hvad er potentialet for rækkehuse og harmonerer byggeriets konfigurationer med hvem som vil bo i det område?

*Alle priser er ex. moms

Øvrige ydelser

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

API

Én API til samtlige grunddata på ejendomme, virksomheder og personer. Vi sørger for alt det tidstunge og kedelige arbejde, så du kan nøjes med én standardiseret indgang til al data.

Datarum

Med en integration til Resights’ virtuelle datarum kan jeres due diligence på handler foregå på én sikker platform. Opret datarum til en fast pris uanset antal GB, brugere og dokumenter.

Dataudtræk

Køb komplette datasæt med hundredetusindvis af ejendomme og spar værdifuld tid på dataindsamling. Vi henter alle data for dig fra BBR, CVR, tinglysningen og mange flere.

Den nye standard i ejendomsbranchen

Vi hjælper +1000 kunder med at tjene flere penge og gøre deres arbejde bedre.

Vinder af ejendomsprisen

Resights blev nomineret af ejendomsbranchen som det bedste nye initiativ. Vores kunder tæller udenlandske milliardfonde såvel som håndværkere, selvstændige arkitekter og alle andre der har tilknytning til ejendomme. 

Erik Arkitekter

Bo Jeppesen

“Der er mange aktører som siger de kan forbedre din forretning med diverse databaser. Resights har alt den information man behøver til at lave forretning og det er overskueligt og intuitivt at bruge. Stor anbefaling herfra.”

Højmarks

Jonas Højmark

Vi bruger ganske simpelt Resights til, at finde ejendomme til porteføljen. Samtidig kan vi fremsøge relevante oplysninger væsentlig hurtigere end tidligere, hvilket er yderst convenient. Det betaler vi gerne for.

Prøv Resights gratis

Opret din egen prøveadgang og se, hvordan du kan få glæde af Resights helt uden binding

Book demo
Har du lyst til at blive kontaktet? Så skriv dine kontaktoplysninger ind til højre og fortæl hvad det drejer sig om i emnefeltet – så kontakter vi dig inden længe. Hvis du sidder inde med spørgsmål eller gode idéer til systemet, er du som altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktoplysninger.

Du kan også book en demo via vores bookingsystem