Vi er ambitiøse,

vi hjælper hinanden,

og vi har det sjovt

Hvis det lyder som noget, du værdsætter, så er vi måske et godt match!

Læs mere

Resights består i dag af mere end 35 personligheder – alle med egne interesser! Vi har hverdagskokke, cykelentusiaster, musikere (næsten til et helt orkester), gamere, forældre, studerende og alt derimellem. Sammen har de arbejdet på en banebrydende dataplatform (second-to-none), skabt et helt unikt fællesskab og tiltrukket flere end 700 glade kunder – herunder branchens førende aktører (se blot her). Ta’ et kig på vores åbne stillinger og ansættelsesprocessen.

Mød resights

Åbne stillinger

Vi går ikke op i mangfoldighed for at være politisk korrekte. Vi går op i mangfoldighed fordi, at det bidrager til vores team-dynamik, det gode humør og vores bundlinje. Vores yngste medarbejder går stadig i gymnasiet, mens vores ældste – nu tidligere – lige er gået på pension. Nogle har lange uddannelser med høje karakterkrav, andre bestod kun med nød og næppe folkeskolen. Med ved du hvad? Vi er fuldkomment ligeglade med alt andet end dit faglige kram og kunne. Det er dét Resights, som vi gerne vil bygge, hvor alle tager deres rigtige selv med på arbejde og ved, at de vil blive hørt, kan få success og vil blive hjulpet godt på vej. Vi håber, at du vil med ombord – uanset hvad din historie er.

Vores ansættelses-process

Vi ved, at et karriereskifte kan være nervepirrende! Du kan derfor også forvente, at vi er meget ærlige omkring, hvad det vil sige at arbejde for Resights – både på godt og ondt. Vi ønsker kun at hjælpe dig i den rigtige retning!

Der skal to til en tango. Vores ansættelsesproces starter derfor altid med et telefonopkald, hvor begge parter har mulighed for at stille spørgsmål undervejs – åbent og ærligt med fuld transparens.

Ved enighed vil du blive tildelt en opgave, så du kan vise os dine evner ved at løse en virkelig problem-stilling, som vi står overfor på daglig basis.

Til slut vil du møde en af vores to founders, Lars og Mikkel, som vil fortælle dig lidt om deres egen historie, Teamets forvetninger til dig, og endeligt sætte punktum ved det formelle.

Life at Resights

Tech

It takes two to tango. Interviews should not be a monologue, so we start out with a phone screening

Product

It takes two to tango. Interviews should not be a monologue, so we

Operations

It takes two to tango. Interviews should not be a monologue, so we

Sales

It takes two to tango. Interviews should not be a monologue, so we start out with

Det du kan forvente

Vi ved, at vores team bærer ansvaret for vores succes. Derfor vil vi også gerne tilbyde og efterleve lidt mere end det sædvanlige. Helt præcist en hverdag med spændende udfordringer, dedikerede kollegaer og gode grin!

Varieret frokost buffet
Din frokost skal du naturlig-vis ikke tænke over. I stedet skal du blot nyde godt af vores frokostordning, som består af stort og småt med respekt for dine behov.

Til den lille sult
Drikkelse og andet godt skal du heller ikke tænke over. 
I vores køkken kan du finde frugt og grønt, det søde og det saltede, kaffe, te og selvfølgelig sodavand.

Masser af sociale aktiviteter
Sociale arrangementer er der også plads til. Teamet mødes én gang månedligt, så alle kan holde sig opdateret på de seneste nyheder og på hinanden.

Et splinternyt kontor
Du kan også forvente et splinternyt kontor med alt inkluderet – eget skrivebord (naturligvis) og en masse mødelokaler, så du altid kan arbejde uforstyrret.

Højt humør
Stemningen? Den er høj! Vi er altid super engagerede –uanset om dagen byder på et spil Mario Kart, et salg eller en produktopdatering. Vi elsker at have det sjovt!

Kompetitiv kompensation
Din løn må du bestemt heller ikke tage fejl af. Sammen findes dit rette niveau med respekt for dine ønsker. Vi tager højde for dig.

Vil du lære mere om Resights?

Så hop ind på ‘Om os’ siden ved at klikke på knappen nedenfor eller ta’ et kig på vores åbne stillinger. Hvis du sidder inde med spørgsmål, er du som altid mere end velkommen til at kontakte os via vores chat eller kontaktoplysninger nederst på siden.