Om Resights

Resights samler, strukturerer og visualiserer ejendomsdata i én platform så du på få sekunder kan få den nødvendige indsigt og træffe de rigtige beslutninger.

Vores mål er at muliggøre bedre beslutninger med udgangspunkt i data, gøre vores kunders arbejde lettere og hjælpe vores kunder til at vækste.

Resights er stiftet i 2020 af Lars Horsbøl og Mikkel Duif. Produktudviklingen har helt fra starten haft brugerne i centrum.

Først lavede vi en dybdegående undersøgelse omkring brugen af ejendomsdata, hvorefter vi foretog en lang række interviews med forskellige brancheaktører. Med udgangspunkt i dette udviklede vi den første version af Resights’ platform og på samme vis udvikler vi vores løsninger fremadrettet – med kunden i fokus.

Founders

Mikkel Duif

CTO

Mikkel er datanørd og ansvarlig for den konstante produktudvikling i Resights. Mikkel har heldigvis en forretningsbaggrund så han taler også andet end blot data, tal og kunstig intelligens. Mikkel er altid klar til at svare på tekniske og data-relaterede spørgsmål.

Lars Horsbøl

CEO

Lars er styrmand og kundeansvarlig for Resights, mens han agerer podcast vært på Ejendomsinvestoren, Fremtidsfabrikken og PropTech Denmark Podcast. Lars’ fornemste opgave er at forstå dine behov og sikre at Resights leverer løsningerne hertil.

Advisory Board

Kasper Kragelund

Kasper er ejendomsinvestor og serieiværksætter med en håndfuld exits I bagagen fra forskellige industrier.

Michael Mortensen

Som en af Danmarks mest succesfulde ejendomsfolk har Michael blandt andet stiftet Huscompagniet, CASA og Hybel.

Jakob Brøgger-Mikkelsen

Jakob er medstifter og direktør af appen Reflectly, der har flere millioner downloads verden over.

Team

Stevan

Fullstack Developer

Vasily

Lead Developer

Alfred

Studentermedhjælper

Nye udfordringer?

Du kan klikke dig videre til vores åbne jobmuligheder nedenfor. Vær dog ikke bange for at sende en uopfordret ansøgning. Vi søger nye kloge hoveder!

Ønsker du at lære mere om Resights?

Du kan nemt prøve Resights gratis ved at signe op her. Alternativt er du meget velkommen til at efterlade dine kontaktoplysninger nedenfor, så kontakter vi dig om en demonstration af vores platform. Vi glæder os til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig i gang.