INVESTORER

Find og undersøg nye deals

Find og undersøg nye investeringsobjekter nemmere end nogensinde før og få et bedre beslutningsgrundlag

Research-overview-white-computer

Søg og find off-market investeringsmuligheder

Den rette data til din due diligence samlet ét sted

Forstå ejeren og tag direkte kontakt

Få et hurtigt overblik over markedet og dets udvikling

Bliv opdateret omkring nye transaktioner

Søg blandt alle landets ejendomme og find muligheder off-market

Hvorfor begrænse sig selv til udbudte ejendomme, når du lynhurtigt kan søge blandt alle landets ejendomme? Stop med at konkurrere med alle andre. Specificer blot dine kriterier og find de bedste investeringsmuligheder før alle andre.

Find nye deals

Udfordring

De fleste gode deals når aldrig at blive offentligt udbudt til salg. Konkurrencen i markedet er stor og du skal handle til den rette pris for at maksimere dit afkast.

Løsning

Resights “Udforsk” modul giver dig mulighed for at filtrere alle landets ejendomme på få sekunder. Opsæt dine kriterier og få en liste over de ejendomme, der er relevante for dig.

Udfordring

Du skal finde alle relevante oplysninger, så du hurtigt kan vurdere den enkelte investeringsmulighed, men det er tidskrævende at finde den rette data.

Løsning

Resights “Undersøg” modul giver dig alle tilgængelige oplysninger omkring den enkelte investeringsmulighed samlet ét sted, så du kan drage dine konklusioner hurtigt.

Den rette data til din due diligence samlet ét sted

Vores “Undersøg” modul giver dig adgang til de væsentligste oplysninger om den investeringsmulighed du kigger på. Vi samler oplysninger for dig, så du ikke længere behøver bruge tid på at finde den nødvendige data.

Din indgang til ejendomsdata

Forstå ejeren og tag direkte kontakt

Få kontaktoplysninger på ejeren, forstå hvem vedkommende er og tag det første skridt mod din næste handel.

Udfordring

Du har brug for at finde ejerens kontaktoplysninger og forstå hvem du skal forhandle med, men det er svært og tidskrævende at finde den nødvendige information.

Løsning

Resights giver dig ejerens kontaktoplysninger, et overblik over hvad vedkommende ejer og hvilke professionelle relationer ejeren har, så du ved, hvem du skal forhandle med.

Udfordring

Det er tidskrævende at sætte mig ind i udviklingen i de enkelte byer og bydele og meget data er ikke specifikt nok til det område jeg er interesseret i at undersøge.

Løsning

Resights “Analyser” modul giver et hurtigt indblik i markedsudviklingen, så du kan placere din kapital i de rigtige områder. Du kan endda tegne et eget område selv og finde specifik data relevant for dit specificerede marked.

Få et hurtigt overblik over markedet og dets udvikling

Få lynhurtigt et overblik over hvilke områder der er i en positiv udvikling og forøg din forståelse af området omkring den investeringsmulighed, du har dine øjne på i øjeblikket. Forstå den demografiske udvikling, hvilke priser ejendommene handles til, hvad der er under opførelse og meget mere.

Analyser. Indsigt i udvikling og tendenser

Bliv opdateret omkring nye transaktioner

Hold dig opdateret på hvilke investorer, der er mest aktive i markedet. Hvem køber og hvem sælger.

Transactions

Udfordring

Det er vigtigt for mig at holde fingeren på pulsen for at forstå min lokale konkurrence, men det er umuligt at holde styr på alle transaktioner i markedet.

Løsning

Resights giver dig et overblik over nye transaktioner i markedet. Opsæt dine kriterier og få tilsendt opdateringer omkring handler, der er relevante for dig.

Ønsker du at lære mere om Resights?

Du kan nemt prøve Resights gratis ved at signe op her. Alternativt er du meget velkommen til at efterlade dine kontaktoplysninger nedenfor, så kontakter vi dig om en demonstration af vores platform. Vi glæder os til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig i gang.