Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Vesthimmerland Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Vesthimmerland kommune er en del af Region Nordjylland og udgøres i dag af 36.362 indbyggere fordelt på 769,8 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 47. Sammenligner man befolkningstallet med situationen for 10 år siden, bor der i dag 1.502 færre i kommunen, hvilket er en tilbagegang på 3,97%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 20% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 80% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en lavere andel af umyndige personer. Zoomer man ind på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at forholdsvist få bor i kommunens byer, da Vesthimmerland Kommune har en urbaniseringsgrad på 70%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I relation til dette består 58% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 9% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 127.405 kr. I forlængelse af dette er grundpromillen på 0,023% mens kommuneskatten er 26,30% og kirkeskatten 0,93%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 166.889 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 19,1% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 19,3 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er lavere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 3,4%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?