Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Odense Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Odense kommune er en del af Region Syddanmark og udgøres i dag af 205.509 beboere fordelt på 305,6 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 672. Sammenligner man indbyggertallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 15.264 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 8,02%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 18% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 82% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en lavere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, ser man, at relativt mange bor i kommunens byer, da Odense Kommune har en urbaniseringsgrad på 97%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 42% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 24% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 145.537 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,022% mens kommuneskatten er 25,43% og kirkeskatten 0,98%. I gennemsnit betaler en borger i kommunen 174.905 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 40,0% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 21,9 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 3,4%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?