Lemvig Kommune

Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug postnummerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Lemvig Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde. På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Lemvig kommune er beliggende i Region Midtjylland og udgøres i dag af 19.607 indbyggere fordelt på 509,7 km², det giver en befolkningstæthed på 38. Sammenligner man indbyggertallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 1.947 færre i kommunen, hvilket er en tilbagegang på 9,03%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 18% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 82% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en lavere andel af umyndige personer. Zoomer man ind på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at relativt få bor i kommunens byer, da Lemvig Kommune har en urbaniseringsgrad på 69%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I relation til dette består 59% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 7% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 172.057 kr. I forlængelse af dette er grundpromillen på 0,028% mens kommuneskatten er 25,20% og kirkeskatten 1,23%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 182.046 kr. i Skat om året.

I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 21,8% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 18,2 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er lavere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,4%.

Ulfborg

Vemb

Struer

Lemvig

Bøvlingbjerg

Bækmarksbro

Harboøre

Thyborøn

Har du brug for
flere informationer?

Få gratis adgang til Resights