Frederiksberg Kommune

Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug postnummerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Frederiksberg Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde. På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Frederiksberg kommune er en del af Region Hovedstaden og udgøres i dag af 103.677 beboere fordelt på 8,7 km², det giver en befolkningstæthed på 11.917. Sammenligner man befolkningstallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 4.895 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 4,96%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 17% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 83% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en lavere andel af umyndige personer. Zoomer man ind på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at relativt mange bor i kommunens byer, da Frederiksberg Kommune har en urbaniseringsgrad på 100%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I relation til dette består 48% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 9% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 199.694 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,025% mens kommuneskatten er 22,80% og kirkeskatten 1,03%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 255.194 kr. i Skat om året.

I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 61,6% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 22,6 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 3,0%.

Frederiksberg C

Frederiksberg

København N

Valby

Vanløse

Har du brug for
flere informationer?

Få gratis adgang til Resights