Bygget til udviklere – af udviklere

Én API til samtlige grunddata på ejendomme, virksomheder og personer

Hos Resights har vi allerede foretaget det pinefulde arbejde, så du kan komme igang med at bygge din integration på 2 minutter i vores one-stop-shop for danske grunddata.

Vores kunder er de førende indenfor anvendelse af offentlige data

Offentlige data er frie... men dyre at omsætte til værdi

Med Resights API kan du fokusere på at skabe værdi for jeres forretning og kunder. Vi sørger for alt det tidstunge og kedelige arbejde, så du kan nøjes med én standardiseret indgang til al data.

Én Systemintegration

Arbejd med strømlinet og konsistente data uanset datakilden. Du sparer tid på den omfattende organisering og kan genbruge vores indgang hver gang nye datakilder skal i spil.

Rådgivning 24/7

Vores egen web app er opbygget omkring API'et og vi smager derfor på vores egen medicin. Tilgå rådgivning alle ugens dage fra førende eksperter på brugen af dansk grunddata.

Spar direkte omkostninger

Spar de direkte omkostninger til fx dyre servere, vedligeholdelse, rutinemæssig opdatering af sikkerheden og andre patches. Få derimod én transparent pris.

Ingen downtime

Med mange forskellige offentlige datakilder, har vi sørget for det hårde arbejde. Dermed kan I fokusere på forretningen, og få en oppetid på 99,8%.

Byg hvad som helst med +2.500 variable på vores REST-baserede API

Se hvordan vores kunder gør.

Resights API

01

Renovering med positivt afkast

IT konsulent hos boligselskab

“Vi har haft success med at sammenkøre data på bygningernes opvarmningsmiddel, størrelse, anvendelse og beliggenhed. Det har hjulpet os med at identificere ejendomme hvor renoveringsprojekter har positiv indvirkning på porteføljens afkast, fordi vi kan reducere energiforbruget markant.”

02

En bedre kundeoplevelse

Kundechef hos ejendomsadministrator

“Den gode kundeoplevelse starter med at forstå kundens behov. Når nye potentielle kunder ringer ind, kan vi lynhurtigt få et overblik over virksomhedens historik og ejendomsportefølje. De indsigter gør at vi proaktivt kan servicere kunderne i realtid, mens det samtidig højner arbejdsglæde og produktivitet hos de ansatte.”

Resights API

03

Automatiserede tilbud

Enterprise Architecht hos forsyningsselskab

“Førhen skulle kunden selv indtaste data, når der skulle beregnes tilbud på omlægning til solceller. Med en integration op mod API på grunddata, kan vi på baggrund af en adresse, automatisk give kunden en pris og et overblik over ejendommen. Vi vinder nu op mod 40% flere af vores tilbud i dag.”

04

Geo data til at mindske miljøaftryk

Data scientist hos konsulenthus

“Vores kunde indenfor landbruget, havde behov for mere effektive styringssystemer til gødning og ruteplanlægning med mejetærskere. Præcisionslandbrug handler om at bruge sine ressourcer mest effektivt. Her spiller ortofotos og  geografiske data såsom højdekurver, randzoner, og vådområder en stor rolle.”

Typiske Variable

Virk punkt 1

Virk punkt 1

Virk punkt 1

Virk punkt 1

Virk punkt 1

Virk punkt 1

Virk punkt 1

Virk punkt 1

Virk punkt 1

Virk punkt 1

Virk punkt 1

Virk punkt 1

Virk punkt 1

Virk punkt 1

Virk punkt 1

Virk punkt 1

En API skabt med afsæt i vores egne udfordringer

Nomineret til grunddataprisen

Resights er nomineret til grunddataprisen og årets innovation i ejendomsbranchen.

Support 24/7

Support alle døgnets timer fra vores eksperter og svar på under 2 minutter.

+900 kunder

Over 900 kunder har allerede valgt os til. Både enkeltmandsvirksomheden og landets største kommuner.

Bliv kontaktet

Har du lyst til at blive kontaktet? Så skriv dine kontaktoplysninger ind til højre og fortæl hvad det drejer sig om i emnefeltet – så kontakter vi dig inden længe.

Hvis du sidder inde med spørgsmål eller gode idéer til systemet, er du som altid velkommen til at kontakte os via vores kontaktoplysninger.