Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Vordingborg Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Vordingborg kommune er beliggende i Region Sjælland og består i dag af 45.268 indbyggere fordelt på 620,2 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 73. Sammenligner man befolkningstallet med situationen for 10 år siden, bor der i dag 902 færre i kommunen, hvilket er en tilbagegang på 1,95%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 17% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 83% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en lavere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, ser man, at relativt få bor i kommunens byer, da Vordingborg Kommune har en urbaniseringsgrad på 73%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I relation til dette består 55% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 14% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 188.435 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,032% mens kommuneskatten er 25,20% og kirkeskatten 1,07%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 178.809 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 24,0% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 18 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er lavere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 3,4%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?