Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Vejle Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Vejle kommune er en del af Region Syddanmark og består i dag af 116.992 indbyggere fordelt på 1058,6 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 111. Sammenligner man befolkningstallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 9.774 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 9,12%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 21% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 79% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, ser man, at relativt få bor i kommunens byer, da Vejle Kommune har en urbaniseringsgrad på 84%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I relation til dette består 53% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 19% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. I gennemsnit ligger grundværdien på 178.430 kr. I forlængelse af dette er grundpromillen på 0,028% mens kommuneskatten er 23,40% og kirkeskatten 1,18%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 190.918 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 32,6% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 21,4 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,7%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?