Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Vejen Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Vejen kommune er en del af Region Syddanmark og består i dag af 42.790 beboere fordelt på 813,7 km², det giver en befolkningstæthed på 53. Sammenligner man befolkningstallet med situationen for 10 år siden, bor der i dag 107 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 0,25%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 21% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 79% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Zoomer man ind på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at relativt få bor i kommunens byer, da Vejen Kommune har en urbaniseringsgrad på 73%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 62% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 14% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 142.673 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,020% mens kommuneskatten er 25,20% og kirkeskatten 0,89%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 168.511 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 20,2% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 20,4 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er lavere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,4%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?