Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Varde Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Varde kommune er en del af Region Syddanmark og udgøres i dag af 49.628 indbyggere fordelt på 1240,1 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 40. Sammenligner man befolkningstallet med situationen for 10 år siden, bor der i dag 723 færre i kommunen, hvilket er en tilbagegang på 1,44%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 20% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 80% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at forholdsvist få bor i kommunens byer, da Varde Kommune har en urbaniseringsgrad på 73%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 62% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 13% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 255.021 kr. I forlængelse af dette er grundpromillen på 0,032% mens kommuneskatten er 25,10% og kirkeskatten 1,06%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 186.022 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 21,7% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 20,5 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er lavere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,3%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?