Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Vallensbæk Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Vallensbæk kommune er beliggende i Region Hovedstaden og udgøres i dag af 16.515 indbyggere fordelt på 9,5 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 1.738. Sammenligner man befolkningstallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 2.070 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 14,33%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 24% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 76% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Zoomer man ind på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at forholdsvist mange bor i kommunens byer, da Vallensbæk Kommune har en urbaniseringsgrad på 100%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 69% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 8% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. I gennemsnit ligger grundværdien på 251.692 kr. I forlængelse af dette er grundpromillen på 0,024% mens kommuneskatten er 25,60% og kirkeskatten 0,96%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 216.207 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 34,3% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 23,4 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,8%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?