Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Tønder Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Tønder kommune er en del af Region Syddanmark og udgøres i dag af 37.050 beboere fordelt på 1283,9 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 29. Sammenligner man befolkningstallet med situationen for 10 år siden, bor der i dag 2.414 færre i kommunen, hvilket er en tilbagegang på 6,12%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 19% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 81% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en lavere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at relativt få bor i kommunens byer, da Tønder Kommune har en urbaniseringsgrad på 72%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I relation til dette består 55% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 11% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 201.721 kr. I forlængelse af dette er grundpromillen på 0,021% mens kommuneskatten er 25,30% og kirkeskatten 0,61%. I gennemsnit betaler en borger i kommunen 169.614 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 18,7% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 20,3 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er lavere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 3,0%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?