Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Thisted Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Thisted kommune er en del af Region Nordjylland og består i dag af 43.160 indbyggere fordelt på 1072,1 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 40. Sammenligner man befolkningstallet med situationen for 10 år siden, bor der i dag 1.985 færre i kommunen, hvilket er en tilbagegang på 4,40%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 20% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 80% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en lavere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at relativt få bor i kommunens byer, da Thisted Kommune har en urbaniseringsgrad på 71%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 60% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 9% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. I gennemsnit ligger grundværdien på 155.175 kr. I forlængelse af dette er grundpromillen på 0,024% mens kommuneskatten er 25,50% og kirkeskatten 1,16%. I gennemsnit betaler en borger i kommunen 170.754 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 20,1% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 19,3 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er lavere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,9%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?