Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Struer Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Struer kommune er en del af Region Midtjylland og består i dag af 20.808 indbyggere fordelt på 246,2 km², det giver en befolkningstæthed på 85. Sammenligner man befolkningstallet med situationen for 10 år siden, bor der i dag 1.382 færre i kommunen, hvilket er en tilbagegang på 6,23%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 19% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 81% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en lavere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, ser man, at forholdsvist få bor i kommunens byer, da Struer Kommune har en urbaniseringsgrad på 77%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 58% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 15% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. I gennemsnit ligger grundværdien på 156.569 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,023% mens kommuneskatten er 25,30% og kirkeskatten 1,02%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 174.055 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 22,9% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 20 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er lavere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 3,0%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?