Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Sorø Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Sorø kommune er en del af Region Sjælland og udgøres i dag af 29.993 indbyggere fordelt på 308,5 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 97. Sammenligner man indbyggertallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 494 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 1,67%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 21% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 79% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at relativt få bor i kommunens byer, da Sorø Kommune har en urbaniseringsgrad på 75%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 60% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 14% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 164.990 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,026% mens kommuneskatten er 26,30% og kirkeskatten 1,10%. I gennemsnit betaler en borger i kommunen 184.575 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 27,1% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 21,5 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,8%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?