Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Solrød Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Solrød kommune er en del af Region Sjælland og består i dag af 23.441 indbyggere fordelt på 40,1 km², det giver en befolkningstæthed på 585. Sammenligner man befolkningstallet med situationen for 10 år siden, bor der i dag 2.477 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 11,82%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 24% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 76% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Zoomer man ind på boligsituationen i kommunen, ser man, at relativt mange bor i kommunens byer, da Solrød Kommune har en urbaniseringsgrad på 96%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I relation til dette består 75% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 15% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 314.547 kr. I forlængelse af dette er grundpromillen på 0,021% mens kommuneskatten er 24,71% og kirkeskatten 0,95%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 232.616 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 30,8% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 23 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,3%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?