Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Sønderborg Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Sønderborg kommune er beliggende i Region Syddanmark og udgøres i dag af 73.831 beboere fordelt på 496,5 km², det giver en befolkningstæthed på 149. Sammenligner man befolkningstallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 2.362 færre i kommunen, hvilket er en tilbagegang på 3,10%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 19% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 81% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en lavere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at relativt mange bor i kommunens byer, da Sønderborg Kommune har en urbaniseringsgrad på 88%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 50% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 24% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. I gennemsnit ligger grundværdien på 144.221 kr. I forlængelse af dette er grundpromillen på 0,027% mens kommuneskatten er 25,70% og kirkeskatten 1,27%. I gennemsnit betaler en borger i kommunen 181.699 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 27,4% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 20,4 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er lavere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,9%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?