Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Slagelse Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Slagelse kommune er en del af Region Sjælland og udgøres i dag af 79.122 indbyggere fordelt på 568,3 km², det giver en befolkningstæthed på 139. Sammenligner man indbyggertallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 1.680 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 2,17%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 19% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 81% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en lavere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, ser man, at relativt mange bor i kommunens byer, da Slagelse Kommune har en urbaniseringsgrad på 84%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I relation til dette består 48% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 24% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 163.519 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,025% mens kommuneskatten er 25,10% og kirkeskatten 0,89%. I gennemsnit betaler en borger i kommunen 175.739 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 23,4% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 21,9 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 3,3%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?