Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Skive Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Skive kommune er beliggende i Region Midtjylland og udgøres i dag af 45.425 indbyggere fordelt på 683,5 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 66. Sammenligner man indbyggertallet med situationen for 10 år siden, bor der i dag 2.561 færre i kommunen, hvilket er en tilbagegang på 5,34%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 19% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 81% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en lavere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at relativt få bor i kommunens byer, da Skive Kommune har en urbaniseringsgrad på 78%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 56% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 15% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 152.875 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,021% mens kommuneskatten er 25,50% og kirkeskatten 0,96%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 175.315 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 21,7% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 18,3 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er lavere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,0%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?