Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Skanderborg Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Skanderborg kommune er en del af Region Midtjylland og udgøres i dag af 63.390 beboere fordelt på 416,9 km², det giver en befolkningstæthed på 152. Sammenligner man befolkningstallet med situationen for 10 år siden, bor der i dag 5.673 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 9,83%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 25% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 75% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at forholdsvist mange bor i kommunens byer, da Skanderborg Kommune har en urbaniseringsgrad på 85%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 68% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 12% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. I gennemsnit ligger grundværdien på 201.480 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,025% mens kommuneskatten er 25,82% og kirkeskatten 1,09%. I gennemsnit betaler en borger i kommunen 198.976 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 39,0% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 22 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,2%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?