Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Samsø Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Samsø kommune er beliggende i Region Midtjylland og består i dag af 3.682 beboere fordelt på 113,6 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 32. Sammenligner man indbyggertallet med situationen for 10 år siden, bor der i dag 203 færre i kommunen, hvilket er en tilbagegang på 5,23%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 15% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 85% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en lavere andel af umyndige personer. Zoomer man ind på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at relativt få bor i kommunens byer, da Samsø Kommune har en urbaniseringsgrad på 40%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 44% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 4% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. I gennemsnit ligger grundværdien på 311.367 kr. I forlængelse af dette er grundpromillen på 0,031% mens kommuneskatten er 25,90% og kirkeskatten 0,95%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 185.452 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 25,6% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 22,1 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 4,3%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?