Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Rudersdal Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Rudersdal kommune er en del af Region Hovedstaden og består i dag af 57.024 beboere fordelt på 73,3 km², det giver en befolkningstæthed på 778. Sammenligner man befolkningstallet med situationen for 10 år siden, bor der i dag 2.259 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 4,12%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 23% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 77% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Zoomer man ind på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at forholdsvist mange bor i kommunens byer, da Rudersdal Kommune har en urbaniseringsgrad på 99%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I relation til dette består 61% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 16% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. I gennemsnit ligger grundværdien på 575.875 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,023% mens kommuneskatten er 23,09% og kirkeskatten 0,72%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 358.567 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 57,7% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 23,2 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,2%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?