Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Ringsted Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Ringsted kommune er beliggende i Region Sjælland og består i dag af 34.847 beboere fordelt på 294,7 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 118. Sammenligner man befolkningstallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 1.957 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 5,95%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 21% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 80% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Zoomer man ind på boligsituationen i kommunen, ser man, at forholdsvist få bor i kommunens byer, da Ringsted Kommune har en urbaniseringsgrad på 82%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I relation til dette består 55% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 19% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. I gennemsnit ligger grundværdien på 173.741 kr. I forlængelse af dette er grundpromillen på 0,025% mens kommuneskatten er 26,10% og kirkeskatten 0,84%. I gennemsnit betaler en borger i kommunen 185.215 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 24,7% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 21,6 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,7%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?