Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Ringkøbing Skjern Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Ringkøbing-Skjern kommune er en del af Region Midtjylland og udgøres i dag af 56.182 indbyggere fordelt på 1473,4 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 38. Sammenligner man indbyggertallet med situationen for 10 år siden, bor der i dag 1.886 færre i kommunen, hvilket er en tilbagegang på 3,25%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 21% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 79% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, ser man, at relativt få bor i kommunens byer, da Ringkøbing-Skjern Kommune har en urbaniseringsgrad på 72%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 61% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 11% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 237.484 kr. I forlængelse af dette er grundpromillen på 0,031% mens kommuneskatten er 25,00% og kirkeskatten 0,95%. I gennemsnit betaler en borger i kommunen 184.672 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 21,7% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 18,2 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er lavere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,4%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?