Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Rebild Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Rebild kommune er en del af Region Nordjylland og udgøres i dag af 30.518 beboere fordelt på 621,3 km², det giver en befolkningstæthed på 49. Sammenligner man befolkningstallet med situationen for 10 år siden, bor der i dag 1.578 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 5,45%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 24% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 76% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at forholdsvist få bor i kommunens byer, da Rebild Kommune har en urbaniseringsgrad på 69%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I relation til dette består 71% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 7% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. I gennemsnit ligger grundværdien på 143.138 kr. I forlængelse af dette er grundpromillen på 0,026% mens kommuneskatten er 25,33% og kirkeskatten 1,05%. I gennemsnit betaler en borger i kommunen 178.455 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 31,5% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 20,1 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er lavere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 3,0%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?