Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Randers Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Randers kommune er beliggende i Region Midtjylland og består i dag af 98.190 indbyggere fordelt på 747,8 km², det giver en befolkningstæthed på 131. Sammenligner man befolkningstallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 2.872 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 3,01%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 20% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 80% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en lavere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, ser man, at relativt mange bor i kommunens byer, da Randers Kommune har en urbaniseringsgrad på 88%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 51% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 17% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 146.158 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,028% mens kommuneskatten er 25,80% og kirkeskatten 1,20%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 174.482 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 24,2% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 21,2 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 3,1%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?