Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Odsherred Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Odsherred kommune er en del af Region Sjælland og udgøres i dag af 32.923 indbyggere fordelt på 354,2 km², det giver en befolkningstæthed på 93. Sammenligner man befolkningstallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 78 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 0,24%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 16% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 84% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en lavere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at relativt få bor i kommunens byer, da Odsherred Kommune har en urbaniseringsgrad på 69%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 59% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 10% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 348.716 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,034% mens kommuneskatten er 26,30% og kirkeskatten 0,89%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 198.329 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 18,9% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 18,9 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er lavere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 3,1%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?