Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Odder Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Odder kommune er en del af Region Midtjylland og består i dag af 22.979 beboere fordelt på 223,7 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 103. Sammenligner man indbyggertallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 1.127 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 5,16%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 21% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 79% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Zoomer man ind på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at relativt få bor i kommunens byer, da Odder Kommune har en urbaniseringsgrad på 76%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I relation til dette består 62% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 16% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 270.345 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,030% mens kommuneskatten er 25,10% og kirkeskatten 0,68%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 195.980 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 31,6% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 20,8 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er lavere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,5%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?