Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Nyborg Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Nyborg kommune er en del af Region Syddanmark og består i dag af 31.933 indbyggere fordelt på 276,8 km², det giver en befolkningstæthed på 115. Sammenligner man befolkningstallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 434 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 1,38%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 19% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 81% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en lavere andel af umyndige personer. Zoomer man ind på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at forholdsvist få bor i kommunens byer, da Nyborg Kommune har en urbaniseringsgrad på 80%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 54% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 16% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. I gennemsnit ligger grundværdien på 164.810 kr. I forlængelse af dette er grundpromillen på 0,028% mens kommuneskatten er 26,30% og kirkeskatten 0,98%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 177.687 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 25,0% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 20,4 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er lavere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 3,2%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?