Nordfyns Kommune

Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug postnummerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Nordfyns Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde. På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Nordfyns kommune er beliggende i Region Syddanmark og består i dag af 29.549 indbyggere fordelt på 452,3 km², det giver en befolkningstæthed på 65. Sammenligner man befolkningstallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 42 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 0,14%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 20% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 81% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en lavere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at relativt få bor i kommunens byer, da Nordfyns Kommune har en urbaniseringsgrad på 62%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 63% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 8% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 182.969 kr. I forlængelse af dette er grundpromillen på 0,030% mens kommuneskatten er 26,00% og kirkeskatten 1,10%. I gennemsnit betaler en borger i kommunen 174.631 kr. i Skat om året.

I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 21,4% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 19,1 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er lavere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 3,5%.

Odense N

Bogense

Otterup

Morud

Brenderup Fyn

Søndersø

Veflinge

Skamby

Blommenslyst

Vissenbjerg

Aarup

Har du brug for
flere informationer?

Få gratis adgang til Resights