Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Norddjurs Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Norddjurs kommune er en del af Region Midtjylland og består i dag af 36.943 indbyggere fordelt på 721 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 51. Sammenligner man indbyggertallet med situationen for 10 år siden, bor der i dag 1.086 færre i kommunen, hvilket er en tilbagegang på 2,86%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 17% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 83% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en lavere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, ser man, at relativt få bor i kommunens byer, da Norddjurs Kommune har en urbaniseringsgrad på 74%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 56% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 12% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. I gennemsnit ligger grundværdien på 168.302 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,034% mens kommuneskatten er 26,30% og kirkeskatten 1,04%. I gennemsnit betaler en borger i kommunen 171.926 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 17,5% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 22,2 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 3,2%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?