Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Næstved Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Næstved kommune er beliggende i Region Sjælland og består i dag af 83.181 beboere fordelt på 676,8 km², det giver en befolkningstæthed på 123. Sammenligner man befolkningstallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 2.218 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 2,74%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 19% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 81% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en lavere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at relativt få bor i kommunens byer, da Næstved Kommune har en urbaniseringsgrad på 82%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 57% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 15% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. I gennemsnit ligger grundværdien på 178.395 kr. I forlængelse af dette er grundpromillen på 0,025% mens kommuneskatten er 25,00% og kirkeskatten 0,95%. I gennemsnit betaler en borger i kommunen 184.052 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 24,8% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 21,6 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 3,1%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?