Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Morsø Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Morsø kommune er beliggende i Region Nordjylland og udgøres i dag af 20.066 indbyggere fordelt på 366,5 km², det giver en befolkningstæthed på 55. Sammenligner man indbyggertallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 1.534 færre i kommunen, hvilket er en tilbagegang på 7,10%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 19% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 81% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en lavere andel af umyndige personer. Zoomer man ind på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at relativt få bor i kommunens byer, da Morsø Kommune har en urbaniseringsgrad på 63%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 59% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 9% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 147.078 kr. I forlængelse af dette er grundpromillen på 0,025% mens kommuneskatten er 25,80% og kirkeskatten 1,00%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 165.752 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 17,0% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 23,2 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,6%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?