Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Middelfart Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Middelfart kommune er beliggende i Region Syddanmark og udgøres i dag af 39.116 beboere fordelt på 298,9 km², det giver en befolkningstæthed på 131. Sammenligner man indbyggertallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 1.415 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 3,75%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 20% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 80% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, ser man, at forholdsvist få bor i kommunens byer, da Middelfart Kommune har en urbaniseringsgrad på 82%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 59% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 13% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. I gennemsnit ligger grundværdien på 158.785 kr. I forlængelse af dette er grundpromillen på 0,021% mens kommuneskatten er 25,80% og kirkeskatten 1,20%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 188.549 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 29,1% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 20,9 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er lavere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,3%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?