Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Mariagerfjord Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Mariagerfjord kommune er beliggende i Region Nordjylland og består i dag af 41.536 indbyggere fordelt på 718,3 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 58. Sammenligner man indbyggertallet med situationen for 10 år siden, bor der i dag 1.036 færre i kommunen, hvilket er en tilbagegang på 2,43%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 19% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 81% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en lavere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at relativt få bor i kommunens byer, da Mariagerfjord Kommune har en urbaniseringsgrad på 77%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I relation til dette består 58% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 9% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. I gennemsnit ligger grundværdien på 140.054 kr. I forlængelse af dette er grundpromillen på 0,034% mens kommuneskatten er 25,90% og kirkeskatten 0,90%. I gennemsnit betaler en borger i kommunen 176.017 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 22,5% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 21,6 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 3,2%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?