Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Lyngby Taarbæk Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Lyngby-Taarbæk kommune er beliggende i Region Hovedstaden og består i dag af 56.614 beboere fordelt på 38,8 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 1.459. Sammenligner man indbyggertallet med situationen for 10 år siden, bor der i dag 3.860 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 7,32%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 21% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 79% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Zoomer man ind på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at relativt mange bor i kommunens byer, da Lyngby-Taarbæk Kommune har en urbaniseringsgrad på 100%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 52% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 20% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 435.081 kr. I forlængelse af dette er grundpromillen på 0,021% mens kommuneskatten er 24,38% og kirkeskatten 1,30%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 291.565 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 58,4% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 22 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,2%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?