Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Lolland Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Lolland kommune er beliggende i Region Sjælland og består i dag af 40.539 beboere fordelt på 886,6 km², det giver en befolkningstæthed på 46. Sammenligner man indbyggertallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 5.572 færre i kommunen, hvilket er en tilbagegang på 12,08%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 16% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 84% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en lavere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, ser man, at forholdsvist få bor i kommunens byer, da Lolland Kommune har en urbaniseringsgrad på 71%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 52% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 14% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 186.293 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,033% mens kommuneskatten er 26,30% og kirkeskatten 0,63%. I gennemsnit betaler en borger i kommunen 167.254 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 15,5% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 20,2 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er lavere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 3,5%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?