Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Langeland Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Langeland kommune er en del af Region Syddanmark og består i dag af 12.367 beboere fordelt på 290,7 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 43. Sammenligner man befolkningstallet med situationen for 10 år siden, bor der i dag 955 færre i kommunen, hvilket er en tilbagegang på 7,17%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 14% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 87% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en lavere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at relativt få bor i kommunens byer, da Langeland Kommune har en urbaniseringsgrad på 62%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I relation til dette består 47% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 7% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 263.172 kr. I forlængelse af dette er grundpromillen på 0,025% mens kommuneskatten er 26,30% og kirkeskatten 1,05%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 173.137 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 17,1% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 17,7 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er lavere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 4,0%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?