Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Læsø Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Læsø kommune er en del af Region Nordjylland og består i dag af 1.764 beboere fordelt på 122 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 14. Sammenligner man befolkningstallet med det tilsvarende for 10 år siden, bor der i dag 185 færre i kommunen, hvilket er en tilbagegang på 9,49%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 13% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 87% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en lavere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, ser man, at forholdsvist få bor i kommunens byer, da Læsø Kommune har en urbaniseringsgrad på 60%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 49% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 4% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 322.316 kr. I forlængelse af dette er grundpromillen på 0,034% mens kommuneskatten er 26,30% og kirkeskatten 1,15%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 187.946 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 16,6% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 12,2 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, hvilket er lavere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 7,1%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?