Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Kolding Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Kolding kommune er en del af Region Syddanmark og udgøres i dag af 93.161 beboere fordelt på 604,4 km², det giver en befolkningstæthed på 154. Sammenligner man indbyggertallet med situationen for 10 år siden, bor der i dag 3.951 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 4,43%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 21% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 79% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en højere andel af umyndige personer. Zoomer man ind på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at forholdsvist mange bor i kommunens byer, da Kolding Kommune har en urbaniseringsgrad på 89%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I relation til dette består 52% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 21% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. I gennemsnit ligger grundværdien på 187.577 kr. I forlængelse af dette er grundpromillen på 0,025% mens kommuneskatten er 25,50% og kirkeskatten 0,80%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 190.627 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 30,7% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 21,5 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 2,9%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?