Søg efter ejendom
Find en specifik ejendom via søgefunktionen, eller brug
kommunerne nedenfor.

Oversigt over ejendomme i Kerteminde Kommune

Resights er Danmarks førende ejendomsdataplatform og præsenterer informationer, der findes om ejendomme i Danmark på en nem og overskuelig måde.


På disse sider giver vi en smagsprøve på nogle af de funktioner, som vi har. Ønsker du den fulde oplevelse og flere oplysninger om priser, vurdering, ejerinfo og meget mere, skal du blot trykke “Prøv gratis” øverst på siden.

Kerteminde kommune er beliggende i Region Syddanmark og består i dag af 23.847 beboere fordelt på 206,2 km², hvilket giver en befolkningstæthed på 116. Sammenligner man befolkningstallet med situationen for 10 år siden, bor der i dag 89 flere i kommunen, hvilket er en fremgang på 0,37%.

Et kig på aldersfordelingen viser, at 19% af indbyggerne er mellem under 18 år gamle, mens 81% er myndige i kommunen. Sammenlignet med landsgennemsnittet på 20% har kommunen en lavere andel af umyndige personer. Kigger man nærmere på boligsituationen i kommunen, kan det ses, at relativt få bor i kommunens byer, da Kerteminde Kommune har en urbaniseringsgrad på 81%. Til sammenligning er landsgennemsnittet på 84%. I forlængelse af dette består 61% af boligerne i kommunen af ejerboliger, mens 13% af boligerne er tilgængelige via almene boligforeninger. Den gennemsnitlige grundværdi ligger på 179.090 kr. I forlængelse af dette lyder grundpromillen på 0,030% mens kommuneskatten er 26,20% og kirkeskatten 0,92%. I gennemsnit betaler en beboer i kommunen 180.712 kr. i Skat om året.

∏ I forhold til uddannelsesniveauet i kommunen har 24,4% af beboerne over 25 år en videregående uddannelse, mens der i gennemsnit er 21,4 elever pr. lærer i kommunens folkeskoler, det er højere end landsgennemsnittet på 21,1. Arbejdsløsheden ligger på 3,3%.

Prøv gratis
Har du brug for flere informationer?